HTML

katona classics

Autók restaurálásával foglalkozunk, az elmúlt években leginkább Fiat 500F-es autókat újítottunk fel, de jelenleg is folyamatban vannak más autó típusok is!

Friss topikok

  • Xszansa: Lehet bérelni a fenti Fiat-ot? 1 napra lenne szükségem rá. (2013.05.20. 20:38) Fiat 500 felújítása

2012.09.25. 15:30 ger1982

itt a vég

Az autó összeszerelésre előkészítve, ablakok új gumikéderek a helyükön, ablakok bent, kapcsolók, km óra, helyén fűtéscső helyén, a motor is a helyére kerül, indul az első indítás.

Amikor a helyére került a motor és a gyújtás beindítottuk, szinte pöccre indult, a gyújtáson kellett állítani, az után mindig gyönyörűen indult a motor, viszont a szivató sajnos soha nem lett tökéletes, nem tudunk rájönni, hogy miért egyszerűen minding fent ragadt, ha nagyon felhúztam az indításnál ezen nem segített a teljesen új bowden és bowdenház sem. Óvatosan kellett fele állítani és akkor rendben volt.

A motor után felkerültek a díszítő elemek, kilincsek ajtók, össze lettek szerelve és a helyükre lehetett passzintani őket.

Miután minden fel lett szerelve, a kárpitos beragasztotta az új padlókárpitot és be lettek helyezve az üllések, tökéletesen mutatott a piros kasztniba a fehér kárpit, gyönyörű.

_DSC0030.jpg

_DSC0028.jpg

MIután az autó készen lett, néhány alkalommal modellekkel :) és nélkülük is készítettem néhány képet..


_DSC0018.jpg

_DSC0020.jpg

_DSC0034.jpg

Niki Ági1.jpg

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fiat500f.blog.hu/api/trackback/id/tr34802205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása